Горска се придружи на „Трчаме заедно“ и „Skopje Night Running”

Горска вода им се придружи на Трчаме заедно и „Skopje Night Running” (https://www.facebook.com/groups/152217664968707/) во подготовките за Скопскиот Маратон! Сите кои сакаат да се приклучат, може да го погледнат распоредот -http://bit.ly/gorskatrcamezaedno