GORSKA & OLYMPIA MOTORS на заедничко дружење

GORSKA & OLYMPIA MOTORS ОДРЖАА НЕЗАБОРАВНО ДРУЖЕЊЕ НА СРЕДНО ВОДНО СО МОДЕЛИТЕ НА OPEL & CHEVROLET.