Горска на “Втората годишна Конференција за е-трговија”

На 25-ти октомври, 2019 година  во хотелот Double Tree by Hilton се одржи втората годишна Конференција за е-трговија на тема "Бизнис раст со е-трговија" на која присуствуваа повеќе од 450 учесници од над 200 компании и организации, а свое знаење и искуство  споделија 30 говорници од 10+ држави.

Главниот фокус оваа година беше ставен  на „новиот потрошувач“ и последните алатки со кои се стигнува до тој потрошувач, а кои постојано се менуваат.

Ние бевме задолжени да ги освежуваме сите пристни за времетраење на кафе и ручек паузите.

Горска во ритам со твојот онлјан бизнис!