Горска на "Вози право, вози здраво, vol.4"

Како и минатата година, така и оваа се погриживме за хидратацијата на сите учесници на #ВозиПравоВозиЗдраво, кој се оддржа на 03-ти јуни.

Прекрасната иницијатива да го олабавиме срцето на градот бар за миг, воедно и да ги афирмираме алтернативните форми на транспорт и на долги стази. Велосипеди, ролери, скејтови, тротинети, скутери и колички со бебиња, ни се придружија на ревијалната трка на тркала во организација на Стопанска банка - На ваша страна, во име на поубаво, почисто, посвежо и повесело Скопје.

Горска на финишот во парк, добра забава и многу повеќе!