Горска на „Влајко Куп 2014“

Горска и оваа година ќе биде дел од поддржувачите на традиционалниот турнир во мал фудбал ВЛАЈКО КУП 2014 кој се игра под отворено небо на спортско рекреативниот центар во Влае кај мостот Обединети нации. Ги покануваме сите љубители на малиот фудбал да го посетат овој прекрасен спортски настан.