Горска на третото издание на “Аматерски атлетски митинг Скопје 2019”

Учесниците на третото издание на "Аматерскиот атлетски митинг Скопје 2019" имаа можност да се освежуваат со Горска вода која соддржи л-карнитин. Горска вода со л-карнитин им помогна на сите да се хидрираат и да ги надополнат изгубените количества на течности.

Настанот кој беше наменет за сите оние кои го сакаат трчањето, се оддржа на 20ти април на Градскиот стадион во Скопје.

На овој настан беа застапени следните дисциплини: 100 м, 400 м, 4 x 400 м,  1 миља (1609,344 м), 5000 м, 10000 м и скок во далечина.