Горска на „Трчаме кон целта 2018”

Оваа година на 31-ви март, на кејот на Вардар се одржа 13. издание на традиционалниот спортски настан Трчаме кон целта кој вклучува три трки - на 21 километар (полумаратон), 5К и детска трка од 1 километар.

Сите учесници имаа можност да се разладуваат со Горска вода и Горска Л-Карнитин за времетраење на настанот.