Горска на „Трчаме кон целта 2017“

Утре на кејот на Вардар се одржува 12. издание на традиционалниот спортски настан Трчаме кон целта кој вклучува три трки - на 21 километар (полумаратон), 5К и детска трка од 1 километар.

 

Ние ќе бидеме присутни со доволна количина на Горска вода и спортските пијалаци Горска Изотоник и Л-Карнитин и ќе се погрижиме за квалитетна хидратација на сите учесници.

Тркачи, ви посакуваме успех и лесни нозе!