Горска на Скопско Лето 2014

На првиот ден од летото и Светскиот ден на музиката, Ве повикуваме заедно да го одбележиме свеченото отворање на „Скопско лето 2014”. Културната програма започнува со Гала Оперски Концерт во изведба на МОБ, исто така во просториите на МОБ, од 21.00 часот. Горска како верен поддржувач на културните манифестации, и оваа година ќе се погрижи сите посетители да бидат освежени