Горска на премиерното издание Skopje Whiskey Fest 1.0

Оваа година бевме дел од настанот “Skopje Whiskey Fest” што ќе се одржи на 22-23 ноември во хотел 'Marriott'.  На ова спектакуларно случување беа присутни  преку 57 светски виски брендови, дегустација, коктели, „молекуларни“ виски производи и атракции, аукции на отворени флаши виски и мастер класови од потесен круг, предводени од врвни бренд амбасадори.

Двата дена од настанот  беа заокружени со добра музика и незаборавно квалитетно уживање на едно поинакво ниво, за прв пат и во Скопје!

 

Горска во ритам со Skopje Whiskey Fest 1.0!