Горска на меѓународниот пливачки натпревар "13ти Ноември"

Горска со задоволство беше дел од  6то-то издание на Меѓународниот пливачки натпревар "13ти Ноември", кое се оддржа  во базенот СЦ Борис Трајковски на 20ти и 21ви Октомври!

Единствениот спорт без полувреме, без замена на играчи, без time-out, сведен на единствена шанса со полна плуќа и истрајност, во вода! Влезот беше бесплатен за сите посетители и љубители на пливањето.