Горска на “Gentlemen's Expo 2019”

Ни беше особено задоволство да присуствуваме на овогодинешниот настан "Gentlemen's Expo 2019", кој се оддржи на 5-ти и 6-ти Април во хотел Мериот.

Преку 20 видови на виски беа презентирани и дегустирани од голем број на посетители.  светлосни пултови.

Целосната програма вклучуваше музички дел, интерактивните штандови, дегустацијата на виски, организирани Мастер Класови, тест возењето на хибридни возила, консултации за машко здравје, работилницата по мечување и многу други активности.