Горска на "BEACH RUN 2019"

Првата трка во Скопје, го означи стартот на летната лига во трчање покрај вода „Beach Run”, која е поддржана од Горска и во организација на Прв до врв.

Beach Run е серија на трки која се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија (Скопје, Преспа, Дојран, Маврово и Охрид) од 7 јули до 4 август 2019 година, од кои три на 5км, една на 10 км и еден полумаратон.

Погледнете јa галеријата!

Горска во ритам со твојот максимум!