Горска на “Beach Film Festival Ohrid”

Третото издание на Фестивалот на нов европски филм – “Beach Film Festival Ohrid” се одржа од 22-ри до 26-ти јули во Охрид на  плажата Св.Стефан, пред хотелот „Холидеј-М”.

И оваа година одлична селекција на кратки и долгометражни филмови од наши и странски артисти. Опуштена дружба и музика со наши врвни актери, работилници за актерска игра и многу повеќе!

Горска во ритам со БФФ!