Gorska on the move – вежбање на отворено со Горска и Тrinity

Се одржа првиот тренинг со Горска и Trinity! Погледнете како поминавме на бесплатното вежбање на отворено и пријавете се за следниот Gorska on the move настан, кој ќе се одржи наредниот вторник! https://www.facebook.com/events/301244966697649/?ref=22