Горска ќе ги освежува учесниците на Атлетскиот митинг Скопје 2017

Горска вода ќе ги освежува сите учесници на аматерскиот Атлетски митинг Скопје 2017, на кој сите љубители на атлетиката ќе добијат можност да се почувствуваат како вистински професионалци!

Зачувајте го датумот и подгответе се за омилената дисциплина на националната Арена Филип Втори на 29.04.