Горска и Гора подржувачи на „Меѓународната фондација Борис Трајковски“

Горска е поддржувач на настаните кои се организирани од страна на Меѓународната фондација Борис Трајковски по повод одбележување на 10 години од смртта на Претседателот Трајковски. Настаните се одржаа од 22- ри до 27- ми февруари. Донацијата од пијалоци ќе биде наменета за Младинските лидерски форуми, меморијалниот турнир за ученици од средните училишта,академија,Меѓународен лидерски форум како и за промоција на книга на говори на Претседателот Трајковски.