Горска и Гора на манифестацијата „Ем умеам, ем можам“

Горска и Гора и оваа година беа дел од манифестацијата “Ем умеам, ем можам ”, која е во организација и соработка на Општина Карпош и Skopje City Mall.

Посетителите имаа можност да ги вкусат овие добропознати брендови за време на целодневната програма под отворено небо , која се одвиваше од 11:00 до 22:00 часот
пред платото на Skopje City Mall во Општина Карпош.

 Сите фотографии може да ги погледнете на следниот линк.