Горска и Гора на кинолошкиот викенд

Горска и Гора на кинолошкиот викендКинолошкиот сојуз на Република Македонија и Кинолошкото друштво Канис од Скопје традиционално на 19/20 октомври, го организираат кинолошкиот викенд.
Овој настан ќе биде потпомогнат со донација од двата бренда Горска и Гора.
 
Изложбите на кучињата ќе се одржат на зелените терени пред хотелот Белви во Скопје почнувајќи од 9:30 наутро
.