Горска и Гора на 12-ти Аматерски Хуманитарен Велеслалом, Маврово

Горска е спонзор на традиционалниот 12-ти Аматерски Хуманитарен Велеслалом, Маврово кој се одржа од 21-ви до 23-ти февруари. Донацијата од оваа хуманитарна активност е наменета за поддршка на петгодишниот Максим Димовски кој боледува од ретко генетско заболување. Секоја компанија/екипа е потребно да пријави 3 учесници кои ќе се натпреваруваат во соодветните категории. Да ја покажеме нашата хуманост! Повеќе информации тука -> https://www.facebook.com/events/360348607439487/