Горска ги освежуваше учесниците на Мајфлај 2018

Ги освеживме сите учесници на овогодинешниот интернационален настан "Мајфлај 2018".

Настан од отворен карактер на кој ќе се промовираат сите категории на радио контролирани модели, ќе се презентираат достигнувањата на Македонските моделари и пилоти, ќе се споделат нивните искуства,

но и ќе се разменат со искуствата на интернационални моделари и пилоти учесници во натпреварувачки и ревијални собири од интернационален карактер.