Горска е повторно присутна на детскиот фестивал „Поточиња“ 2014

Горска и оваа година ќе биде присутна на детскиот фестивал „Поточиња“ кој ќе се одржи на 22-ри и 23-ти март, сабота и недела, од 11 и од 13 часот. Сите јуниорчиња кои ќе бидат присутни ќе имаат можност да уживаат во специјалното изненадување кое ќе Горска го приредува за нив.