Горска - добитник на сертификат од Пакомак

Добивме сертификат од Пакомак за општествено одговорна компанија, со значителен придонес во заштитата на животната средина.

Благодарни сме за ова признание и ветуваме дека и понатаму ќе продолжиме да работиме на обезбедување поздрава животна средина.