Горска - добитник на сертификат од MaSWA


За нашата општествена одговорност и придонесот за рециклирање на отпадот во Македонија, добивме сертификат од Македонската асоцијација за управување со отпад (MaSWA). Благодарни сме за признанието и ветуваме дека и понатаму ќе работиме на обезбедувањето поздрава животна средина.