Горска - добитник на Excellent сертификат

Задоволство ни е да ве информираме дека добивме Excellent сертификат од Стопанската комора на Македонија, како потврда за нашето успешно деловно работење. Стопанската комора на Македонија го издава овој сертификат во соработка со познатата агенција за кредитен рејтинг COFACE од Хрватска, за најуспешните компании во Македонија.