Филозофската асоцијација на Р.Македонија во посета на фабриката на Горска

Имавме голема чест и задоволство да организираме настан заедно со филозофското друштво во Р.Македонија на тема „Водата и Филозофијата“.
За сите љубители на филозофијата, погледнете како изгледаше тоа.