БЕСПЛАТНО вежбање на отворено со ГОРСКА и TRINITY

Покана до сите што го сакаат спортскиот начин на живот и се подготвени да направат позитивна промена кај себе. На 06.05.2014 (вторник) со почеток од 19 часот на теренот на Ф.К. Работнички ќе се одржи првото „Gorska on the move“ вежбање на отворено оваа сезона со TRINITY и Dimitar Kekshn Shavkulovski. Пријавете го вашето БЕСПЛАТНО учество тука и понесете позитивна енергија, а ние ќе се погрижиме за освежувањето на теренот! Ве очекуваме =)