Бесплатна вода за сите учесници на настанот “Трчаме кон целта 2019”

Не постои скратен пат.. потребно е чекор по чекор да трчаме кон ЦЕЛТА! Оваа година по 14ти пат се организираше традиционалниот полумаратон Трчаме кон Целта 2019 на кој сите учесници имаа можност да се освежуваат со Горска вода.

 

Сите пријавени трчаа со чипови на нивните стартни броеви , а на настанот  имаше полумаратон 21км, штафети 3х7км, 5км и детска забавна трка на 1км.