Бесплатна вода за сите натпреварувачи на јубилејниот 20ти "Маратон за себенадминување"

Горска на секоја твоја патека и предизвик!

Бевме дел од  20ти-от  "Маратон за себенадминување", што  се одржи на 14ти октомври во Скопје. Стартот на трката е во Градскиот Парк, во близина на Луна Парк. Патеката е кружна со должина од 1731 метри и се трчаат 12 круга (Полумаратон) и 24 круга (Маратон).За време на трката учесниците добија освежување со Горска вода.