Активности

Горска и оваа година ќе биде присутна на детскиот фестивал „Поточиња“ кој ќе се одржи на 22-ри и 23-ти март, сабота и недела, од 11 и од 13 часот....
Организатор на манифестацијата „Светскиот ден на водата“ која ќе се одржи на 22-ри март на Матка е Институтот за Јавно Здравје на РМ. Целта на оваа...
Горска, како лојален пријател на сите урбани случувања во Македонија, оваа година повторно го поддржува традиционалниот „Виенски Бал“, кој годинава...
Горска вода им се придружи на Трчаме заедно и „Skopje Night Running” (https://www.facebook.com/groups/152217664968707/) во подготовките за...
Горска како лојален поддржувач на студентските организации и оваа година учествува на “ЕSN Winter Training Skopjе“ организирана од страна на ...
Горска е поддржувач на настаните кои се организирани од страна на Меѓународната фондација Борис Трајковски по повод одбележување на 10 години од...
Горска е спонзор на традиционалниот 12-ти Аматерски Хуманитарен Велеслалом, Маврово кој се одржа од 21-ви до 23-ти февруари. Донацијата од оваа...
На 10 февруари, во просториите на Ex Cinema се одржа осмата по ред Тортијада “Слатка Мистерија 2014”, во организација на хуманитарната организација...
Предновогодишни подароци за нашите пријатели! Во духот на празнувањето, дарувањето и празничната магија, решивме да ги забавуваме и наградуваме...
Драги пријатели, како и секогаш, Горска константно ги анимира и изненадува своите пријатели на социјалните мрежи. Овој пат, станува збор за...
Кинолошкиот сојуз на Република Македонија и Кинолошкото друштво Канис од Скопје традиционално на 19/20 октомври, го организираат ...
Ова лето почна да се реализира првиот од низата бесплатни настани поврзани со здравиот начин на живот финансирани од Горска вода кои се дел од...
Горска и Гора и оваа година беа дел од манифестацијата “Ем умеам, ем можам ”, која е во организација и соработка на Општина Карпош и Skopje City Mall...
Горска продолжува со реализација на својот проект „Горска во движење“. Првата активност наменета за здрав живот која Горска повторно ја подготви за...

Pages