Активности

Горска како долгогодишен пријател на Скопскиот маратон и спонзор на спортските настани во Македонија и оваа година зема учество во промотивните трки...
Задоволство ни е да ве информираме дека добивме Excellent сертификат од Стопанската комора на Македонија, како потврда за нашето успешно деловно...
Добивме сертификат од Пакомак за општествено одговорна компанија, со значителен придонес во заштитата на животната средина. Благодарни сме за ова...
Компанијата Горска вода, сочувствувајќи со жителите од источна Македонија погодени од поплавите, како општествено одговорна компанија донираше камион...
За нашата општествена одговорност и придонесот за рециклирање на отпадот во Македонија, добивме сертификат од Македонската асоцијација за управување...
Споделете ги моментите на уживање!Горска вода го објавува стартот на својот фотографски натпревар наречен #МоментотКога, кој ќе се одвива на...
Вардар постана уште еден член во фамилијата спортски клубови кои ги поддржува Горска.Веруваме дека заедно со наша поддршка и поддршката од...
И оваа година добро познатите брендови Горска вода и Гора беа дел од манифестацијата “Ем умеам, ем можам”, која е во организација и соработка на...
По краткотрајна пауза во текот на летниот период, брендот Горска продолжи со реализација на веќе познатата платформа „Горска во движење“, со што на...
Оваа година, во периодот од 26. јули до 3. август 2014 година, ќе се одржи осмото по ред отворено првенство во одбојка на песок, Охрид 2014....
Во периодот од 23-ти јуни до 3-ти јули 2014 година, во тенискиот клуб АБЦ, Аутомотив Груп во соработка со спортскиот центар Форца, тенискиот клуб АБЦ...
На првиот ден од летото и Светскиот ден на музиката, Ве повикуваме заедно да го одбележиме свеченото отворање на „Скопско лето 2014”. Културната...
Вака изгледа дел од процесот на производство на вашите омилени сокови Гора! Сè започнува со малите шишенца – епрувети, кои потоа под воздушен...
Имавме голема чест и задоволство да организираме настан заедно со филозофското друштво во Р.Македонија на тема „Водата и Филозофијата“. За сите...
Оваа година ќе бидеме присутни во Ски центарот Маврово, отварајќи ја летната авантуристичка сезона “Mavrovo Maximum Adventure” со серија настани....

Pages