Активности

Овој петок и сабота (28 и 29 април) ќе присуствуваме на Меѓународниот фестивал за улична уметност и живи статуи Урбан Фест, каде ќе бидеме задолжени...
Горска вода ќе ги освежува сите учесници на аматерскиот Атлетски митинг Скопје 2017, на кој сите љубители на атлетиката ќе добијат можност да се...
Утре на кејот на Вардар се одржува 12. издание на традиционалниот спортски настан Трчаме кон целта кој вклучува три трки - на 21 километар...
Како компанија која се грижи за здравјето, оваа година ќе го поддржиме вториот меѓународен Конгрес на уролози, кој ќе се одржи од 07-09.04.2017 во...
Како верни поддржувачи на сите културни и урбани манифестации, во периодот од 30. март до 08. април ќе присуствуваме на седмото издание од „...
Компанијата Кодинг-Горска успешно ги задоволува потребите за квалитет на македонскиот, но и на интернационалните пазари, истовремено исполнувајќи ја...
Сочувствувајќи со жителите кои настрадаа во поплавите во Скопје и останаа без чиста вода за пиење, рано изутрина, компанијата Горска испрати камион...
Вака беше на #GorskaOnTheMove вчера – ве очекуваме и следниот вторник, во уште поголем број. Пријавете се на нашиот настан и поканете ги пријателите...
И оваа година, Компанијата Кодинг водејќи грижа за здравјето и квалитетот на граѓаните, го организира проектот „Горска во движење“ (Gorska on the...
Компанијата "Кодинг Горска" го надополни портфолиото на производи во сегментот на пива со нов, уникатен производ - Староградско Црвено пиво. Ова е...
Од неодамна, компанијата “Кодинг Горска” воведе нов производ на пазарот и го прошири своето богато портфолио со Гора Пулпи – негазирани сокови со...
Првото македонско премиум пиво, „Староградско“, ќе биде ексклузивен пијалок на концертот на Дуке и пријателите, на 20-ти и 21-ви фебруари во „...
Горска вода го објавува стартот на својот еколошки натпревар, во кој сите креативни и еко-свесни учесници ќе можат да и дадат нов живот на...
Климатските промени и уништувањето на животната средина во голема мера се резултат на човечкото однесување и затоа преку нашите индивидуални напори...
Осми пат по ред, Горска Вода ќе биде официјален партнер на ВИЗ ЕР Скопскиот Маратон, овој пат на Скопје 5 километарската трка со обврска да се грижи...

Pages